Werkzaamheden waterleidingen in uw appartement

Doenradestraat 146 t/m 396 te Breda


 

Croonwolterendros gaat vanaf eind juni de aanpassingen aan de verwarming in de appartementen doen om de verwarming in uw woongebouw te verbeteren. Ter voorbereiding hierop doet CroonwolterAanpassen waterinstallatie in de appartementen

CroonWolterendros start vanaf maandag 10 mei met het aanpassen van de koud- en warmwaterinstallatie in de appartementen, Croonwolteralvast aanpassingen aan de waterinstallatie, zodat het werk wat eind juni start vlotter verloopt.

gedaan kan worden. Uiteraard kunnen de medewerkers van Croonwolterendros zich legitimeren met een legitimatiepas. 

 

De waterinstallatie zit in de bergkast in uw appartement. Voor de werkzaamheden moet deze leeg zijn, de monteur van Croonwolterendros kan u hierbij helpen. Tijdens de werkzaamheden heeft u geen warm en koud water tot uw beschikk

r voorkoming van legionellaverontreiniging. De monteur van Croonwolterendros kan vanaf 10 mei bij u aanbellen met het verzoek of de aanpassing bij u ing. We adviseren u vooraf flessen water klaar te zetten. De werkzaamheden duren per appartement ongeveer 2 uur. 

 

U hoeft niet thuis te blijven voor de werkzaamheden

U hoeft niet thuis te blijven in afwachting van de monteur. Wanneer u niet thuis bent of het voor u niet uitkomt, dan worden de werkzaamheden in uw appartement op een later tijdstip uitgevoerd. 

 

Corona crisis

Laurentius en CroonWolterenDros houden zich aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In de bijlage “om deze flyer aandachtig doonderhoud tijdens de coronacrisis” vindt u hierover meer informatie. Wij vragen u or te nemen.

vriendelijk 

Vragen?

Heeft u nog vragen over deze nieuwsbrief? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, telefoon (076) 5 644 644 of e-mail klantenservice@laurentiuswonen.nl

MEDEDELING VANUIT HET BESTUUR.

 

ALS U EEN GROEP BEWONERS IN DE TUIN ZIET  ZITTEN, SCHROOM DAN NIET OM ER GEZELLIG BIJ TE KOMEN ZITTEN.

 

WIJ WILLEN LATEN WETEN, DAT ALLE BEWONERS WELKOM ZIJN.

 

HET BESTUUR.

BESTE BEWONER(S).
Vanaf 01 juni t/m 01 augustus 2021 willen wij het jeu de boules toernooi organiseren. Op 01 augustus 2021 zijn de finale wedstrijden.
Wij hebben rekening gehouden, dat op die datum bijna iedereen 2 maal de Coronavaccinatie heeft gehad.
Omdat wij graag willen weten, hoeveel personen hier aan deelnemen, graag onderstaand strookje inleveren bij Conny van der List, Doenradestraat 182.
Bij deelname kost het 2,50 euro p.p., dit is een bijdrage om prijzen van te kopen.
Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd door Marc Schippers en Conny van der List.
U wordt door loting aan een jeu de boules partner gekoppeld. T.z.t. krijgt u een schema tegen welk team u speelt. Tevens een lijst met deelnemers en hun telefoonnummer.
Mocht u verhinderd zijn regelt u dit onderling.
Bij voldoende deelname gaat dit toernooi door en krijgt u hierover nog bericht.
Het strookje VOOR 21 mei 2021 inleveren, daarna is opgave niet meer mogelijk.
Wij hopen op een grote opkomst, mooi weer en veel plezier.
 

Alle filmpjes van heden en verleden bekijken klik op deze link https://www.youtube.com/results? search_query=privatlabel1

Met dank aan onze cineast Harry Pulles

Met dank aan de cineasten Harry Pulles en Peter van Mechelen

22 juni 2019 zomermarkt in onze tuin Samen Doen

17 augustus optreden van het koor de Meesingers Lief en Leed